Kategoriler
Proje Haberleri

Evmay Life Adana satışları devam ediyor

Evmay Life Adana projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Adana Seyhan’da bulunan proje Evmay Life İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site 2 adet blok ve 12 katlı binadan oluşmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 2 adet blok ve 12 katlı binadan oluşmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 özeli güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca güvenlik odası ve güvenli kapıcı dairesi bulunmaktadır. Site içerisinde çocuk oyun alanları, oyun parkı, geniş peyzaj alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Fitness, spor salonu ve basket sahası gibi sosyal faaliyet alanları yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her blokta çift asansör ve geniş sedye asansörü bulunmaktadır. Konutlarda açık mutfak ve kapalı mutfak seçenekleri mevcuttur. Ayrıca tüm daireler güney cephelidir. Geniş teras balkonlarıyla ferah bir atmosfer sağlamaktadır. Bunun yanı sıra çift banyo, 3 adet tuvalet ve giyinme odası bulunmaktadır. Dairelerde doğalgaz sistemi altyapısı mevcuttur.

Evmay Life Adana konumu hakkında

Proje, Adana’nın Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine 6 dakika ve metro durağına 1 dakikalık mesafededir. Market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan yakın konumdadır.

Evmay Life Adana fiyatları ne kadardır?

Evmay Life Adana projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 620.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 760.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede araç takası yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 774 67 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…