Kategoriler
Emlak Haberleri

Evora İzmir ön talep topluyor

Emlak Konut GYO tarafından ihalesi yapılan ve sonrasında Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından kazanılan arsa ihalesinden sonra alan üzerinde hayata geçirilmesi planlanan proje ile ilgili çalışmalara hemen başlandı.

Teknik Yapı ve Halk GYO, İzmir’deki bu arsa için başladıkları çalışmalar sonucunda Evora İzmir projesi adı verilen proje için çalışmalara hız verdi. Ön talep toplama sürecine başlayacak olan Evora İzmir Evleri projesi İzmir’in Alsancak İlçesinde yer alıyor.

İki ayrı arsa parseli üzerinde hayata geçirilecek olan Evora İzmir projesinin yer aldığı arsa büyüklüğü ise 47 bin metrekare yüzölçümüne sahip.

2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanması beklenen Evora İzmir Konutları projesinin lansmanı ise 25 Eylül 2018 Çarşamba günü yapılacak.

1+1 tip daire seçeneklerinden 4+1 tip daire seçeneklerine kadar değişen farklı büyüklüklerdeki dairelerden meydana gelen projede daire fiyatları, ödeme seçenekleri, daire büyüklükleri henüz belli olmadı.

Evora İzmir projesi nerede?

Kültürpark, Alsancak Garı ve Kordon’a komşu bir bölgede hayata geçirilecek olan Evora İzmir projesi Alsancak Mahallesi, Konak / İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 10 08