Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Evora İzmir projesinde ikinci yılda ödeme seçeneği

Evora İzmir projesinden daire satın almak için anlaşmalı bankalardan 1 milyon liraya kadar yüzde 0,99 oranlı 180 ay vadeye kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Konutlar için yüzde 5 peşinat istenirken ödemeler, ikinci yıldan sonra başlıyor.

Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle imzasının atıldığı proje, 35 bin 600 metrekare büyüklüğündeki arsa alanında yer alıyor. Alsancak’taki konumuyla da öne çıkan proje, Kordon sahiline yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca, proje alanından Konak Meydanı’na yürüyerek ulaşılabiliyor. Ayrıca, proje alanı, tramvay durağına yalnızca 2 dakikalık mesafede yer alıyor.

Söz konusu projede 7 blok içerisinde bin 57 adet daire ve 35 adet dükkân kuruluyor. Beş adet kültür alanı ve bir adet de otel, proje kapsamında inşa ediliyor.

Evora İzmir projesinde daire büyüklükleri

Alsancak ilçesine konumlandırılan projedeki konutların tavan yüksekliği 3,12 metre değerinde. Umur Bey Mahallesi’nde yükselen projedeki bir odaya ve bir salona sahip olan daire tipleri 56 metrekarelik alana sahip olacak bir şekilde inşa ediliyor.

İki odalı ve bir salonlu daire tipleri 98 metrekarelik büyüklük değerine sahip durumda. Söz konusu projedeki üç odaya ve bir salona sahip daire tipleri 136 metrekare büyüklüğündeyken dört odalı ve bir salonlu daire tipleriyse 220 metrekare.

Projedeki sosyal ve eğlence aktiviteleri neler?

İçerisinde sanat atölyelerinin de düzenlenmesi planlanan Evora İzmir projesinde 500 kişilik balonu salonu bulunuyor. Balo salonunun yanı sıra 485 kişilik konferans salonunun da yer aldığı proje alanında kültür alanları da unutulmadı.

Mağazalara yer verilen projede, 18 bin metrekareden büyük peyzaj alanı bulunuyor. Hamam, sauna, SPA, buhar odası, spor salonu, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve kreş de projenin sosyal donatıları arasında.

Evora İzmir nerede?

Adres: Umur Bey Mahallesi, 1497 Sokak, Alsancak / İzmir

Telefon: 444 10 08