Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Evora İzmir yüzde 5 peşinat ile satışta

Evora İzmir, mavinin birbir tonu ile sizleri bekliyor. Emlak GYO güvencesinin bulduğu konut projesi İzmir’in yeni buluşma merkezi olmaya hazır. Liste fiyatında yüzde 10 indirime giren konut projesi, aynı zamanda yüzde 5 peşinat kampanyası ile sizlerle buluşuyor.

Evora İzmir proje özellikleri

Evora İzmir konut projesi, Türkiye’nin en sevilen illerden başlıca biri haline gelen İzmir’de yükseliyor. Emlak GYO garantisi altında kampanyalara dahil olan konut projesinde ödeme seçenekleri yüzleri güldürecek.

Kültür ve sanat ile harmanlanmış bu yapılar, sizlere yeni bir yaşam fırsatı getiriyor. Toplamda 7 blok üzerinden yükselen konut projesi; 1+1 daire seçeneklerinin 6+1’e uzanmasıyla birlikte herkes için alternatif bir yaşam alanı oluşturuldu. Evora İzmir bünyesinde 1057 adet konuta hayat verilmiş; 35 dükkan, 5 kültür alanı ve 1 oteliyle dikkat çekici bir alana dönüştürülmüştür. Toplamda 41 ticari üniteye hayat verilen bu yaşam alanı; kullanışlı şekilde planlanmış mimarisi kadar dış özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Konut içlerinde yüksek tavanların neredeyse 3,12 metreyi bulduğu bilinirken, ferah yaşam alanları yeni yaşam kurallarına adapte olmanıza yardımcı olacak.

Sosyal alanların dikkat çektiği projede; 940 metrekarelik alan yalnızca hizmet için kullanıldı. Hamam, sauna, buhar odası, spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları ile ekstra 1150 metrekarelik kapalı alanlar sizlere sunuluyor.

Evora İzmir güncel fiyat listesi için tıklayınız..

Projenin sahip olduğu kampanya özellikleri

Evora İzmir konut projesi, tramvay alanına yalnızca 2 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Konak ile 5 dakikalık mesafesi bulunan konutların, Kordon’un hemen yanı başında olması yatırıma olan ilgiyi her geçen gün büyütüyor. Havalimanına 25 dakikalık mesafe ise sık seyahatlerde kişiye minimum efor sarf ettirecek. Alsancak Stadının yakınınızda olması da ayrıca maç sever bünyeler için büyük bir fırsat kapısı.

18 bin metrekare üzerinde yeşil alanların kazandırıldığı konutlar, İzmir’in mavisiyle bütünleşiyor. Yemyeşil dokuların tüm site içerisini kapladığı görülürken, oldukça bakımlı olan bahçeleri sizleri hayal dünyasına götürecek.

Yakın zamanda yüzde 10 indirime giden Emlak GYO fırsatları arasında yer alan Evora İzmir konutları, aynı zamanda taksit ödemelerini 3.yıldan itibaren başlatıyor. Yüzde 5 peşinatın sunularak ödeme planına dahil olabileceğiniz projede fırsatları kaçırmayın.

Sizlerde bu güvence altına girmek ve bu yemyeşil diyara biran evvel dalmak istiyorsanız;

Detaylı iletişim: 444 10 08