Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Evora İzmir’de büyük daireler ön satışta

İzmir’in Alsancak ilçesinde, Emlak Konut güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO iş birliği ile inşa edilen yüksek tavanlı, panaromik deniz manzaralı Evora İzmir projesinde yer alan büyük daireler ön satışta.

35 bin 600 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Evora İzmir projesinde yer alan ferah 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuldu.

Kordon’a yürüme mesafesinde yer alan Evora İzmir projesi havalimanına 25 dakika, limana yürüme mesafesinde, Kültürpark ve Alsancak Garı’nın ise yanıbaşında yer alıyor.

8 konut bloğundan meydana gelen projede toplam 1049 adet daire yer alıyor. 1+1’den 6+1’e kadar değişen farklı tip dairelerin yer verildiği projede dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor.

2021 yılı Ekim ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Evora İzmir projesinde daire fiyatları 475 bin TL’den başlıyor.

Evora İzmir projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Evora İzmir projesi, Alsancak Mahallesi, 35220 Konak/İzmir adresinde, satış ofisi ise Umur Bey Mahallesi, 1497 Sokak, Alsancak / İzmir adresinde yer alıyor.

Tel: 444 10 08

Exit mobile version