Kategoriler
Proje Haberleri

Evora Park Evleri Çanakkale lansman fiyatlarıyla satışta

Evora Park Evleri Çanakkale konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Çanakkale Merkez İlçesinde yükselen proje Turkuaz Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Karacaören Köyü üzerindeki 5 bin 165 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Evora Park Evleri Çanakkale modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası gibi olanaklara sahiptir. Daire içlerinde ayrıca çamaşır odası, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara da yer verilmiştir. Proje kapsamında 6 bin 200 metrekarelik yaşam alanı içerisinde 52 konut ve 4 adet iş yeri bulunmaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde tenis kortu, oyun parkı, spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Çanakkale Merkez konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda 3+1 tip daireler 161, 4+1 tip daireler ise 179 metrekare büyüklüğündedir.

Evora Park Evleri Çanakkale konumu ve fiyatları hakkında

Evora Park Evleri Çanakkale konut projesi, Çanakkale Merkez, Esenler bölgesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 161 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 50 bin TL,

179 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında %40 peşinat, kalanı sizlerin belirlediği ödeme planları gibi olanaklar sunulmaktadır. Dairelerin 1 Ocak 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0286 212 00 30 ve 0532 615 52 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…