Kategoriler
Proje Haberleri

Excelance İncek lansman öncesi fırsatlarla satışta

İncek konut projesi Ünal İnşaat ve Meva Tasarım firmaları ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi’nde yer almaktadır. Excelance İncek Ankara projesi lansman öncesi fırsatlarla satışa sunulmuştur.

Proje özellikleri neler?

İncek’te yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu  iki daire tipi ise 2+1 ve iki katlı 3+1 olacak şekilde projelendirilmiştir. Ayrıca konut projesi içerisinde dairelerin dışında toplam 32 adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 90.30 ve 97.06 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Dubleks ve teraslı 3+1 tip daireler ise brüt 155.17 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ticari üniteler konut bloğunun zemin ve 1. katında yer almaktadır. Zemin katta 17 adet, 1. katta ise toplam 15 adet ticari ünite yer almaktadır. 1. katta yer alan ticari üniteler 70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca projenin zemin katında yer alan ticari üniteler ise 70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Excelance İncek Ankara konut projesinde 350 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan bir sosyal tesis bloğu yer almaktadır. Bu blok içerisinde ise kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca yine bu blok içerisinde spor salonu, çocuk oyun alanı gibi soysal alanlar da yer almaktadır. 2+1 tip daireler için iki adet, 3+1 tip daireler için ise 3 adet otopark alanı bulunmaktadır. Projede ayrıca misafirlerin park etmesi için ise toplam 20 araçlık otopark alanı yer almaktadır.

Excelance İncek satılık daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan daire fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Daire fiyatları ayrıca, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 899 bin TL’den başlamaktadır. 90.30 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 899 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinde lansman öncesi döneme özel yüzde 10 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Konut projesinin merkez ofisi Mustafa Kemal Mahallesi, 1. Cadde, Gündüzler Plaza, Kat:4,  No : 7  Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 7 109 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…