Kategoriler
Proje Haberleri

Excellence Koşuyolu projesinde fiyatlar

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Koşuyolu’nda, Sur Yapı tarafından inşa edilen Excellence Koşuyolu konut projesi, toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 184 konut ve 27 dükkan mevcut. 5 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tipte konutlar yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 58 metrekare ila 246 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Şubat 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Excellence Koşuyolu konut projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1’ler 1 milyon 207 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 2 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 4 milyon 366 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 dubleksler ise 5 milyon 184 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapmak ve ipotek kredisi programından yararlanabilmek mümkün.

Excellence Koşuyolu konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, SPA, yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut durumda bulunuyor.

Projede 72 dükkanlı bir de alışveriş çarşısı yer alıyor. Mağazada lüks markalar ve restoranlar yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun bir şekilde gerçekleştirilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Oldukça merkezi bir konuma sahip olan konut projesi, merkezi yerlere de çok yakın bir noktada yer alıyor. Proje, Avrasya Tüneli’ne çok yakın bir noktada yükseliyor.

Excellence Koşuyolu konut projesi, Acıbadem Mah. Dostozan Sok. Koşuyolu-Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 5 787 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.