Kategoriler
Proje Haberleri

Expo 2 Evleri satışa çıktı! Satılık daire fiyatları ne kadar?

Expo 2 Evleri, Expotowers İnşaat ve Gayrimenkul firması tarafından inşa edilmiştir. Konut seçenekleri arasında 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler bulunan proje, Antalya’nın en iyi konut projeleri arasında sayılabilecek durumdadır. Güvenlik görevlisi, kapıcı görevlisi ve sürekli aktif kameraların bulunduğu bir sitede yükselen dairelerin kullanışlı özellikleri mevcuttur. Bu dairelerin tüm pencereleri, Antalya’nın şiddetli sıcaklarına karşı dirençli bir yalıtıma sahiptir. Bununla birlikte tüm duvarlarda ses yalıtım malzemeleri kullanılmıştır. Ayrıca site alanında bulunan 2 adet açık yüzme havuzu oldukça geniştir. Kapalı spor salonu, toplantı salonu ve kamelyalar da önemlidir. Dairelerin konumu ise tüm bu detayları tamamlayan önemli bir noktadır.

Expo 2 Projesi nerede hayata geçmiştir?

Expotowers İnşaat ve Gayrimenkul şirketi, bu konut projesini gerçekleştirmek için Antalya – Kepez’in Çankaya Mahallesi’ni tercih etmiştir. Dolayısıyla bu daireler Barış Manço Bulvarı üzerinde yükselmektedir. Devam eden projenin konum itibariyle yakın olduğu yerler Ali Uyaroğlu İmam Hatip Ortaokulu, Orman Bakanlığı’na ait kapari yetiştirme alanı ve birçok duraktır. Ayrıca proje alanı oldukça güvenli ve sakin olmakla birlikte gürültülerden uzaktadır. Deprem riskinin düşük olduğu, sağlam yapılı bir arazinin seçilmiş olması da söz konusudur.

Expo 2 Evleri satılık daire fiyatları açısından nasıl bir projedir?

Bu proje kapsamında yükselmekte olan daireler krediye uygundur. Fakat konutlara sahip olmak için herhangi bir takas gerçekleştirilememektedir. Expo 2 Evleri satılık daire seçeneklerinin sahip olduğu fiyatları ise ortalama düzeydedir. Örneğin brüt 105 m2 – net 95 m2 büyüklüğündeki 2 + 1 daireler 450 bin TL’dir. Bununla birlikte brüt 138 m2 – net 125 m2 büyüklüğündeki 2 + 1 daireler 750 bin TL fiyata sahiptir. Projenin 3 + 1 daireleri ise brüt 157 m2 – net 140 m2 büyüklüğündedir. Bu konutlar yaklaşık 1 milyon TL fiyata sahip olmaktadır. Projenin sahip olduğu fiyat değerleri, konutların kalitesini gösterir niteliktedir. Ayrıca tüm konutlar hakkında detaylı bilgi almak mümkündür.

Dolayısıyla projeye dair detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz arayabilirsiniz:

  • 0533 475 12 12

Güncel konut projeleri için tıklayınız

 

Exit mobile version