Kategoriler
Proje Haberleri

Eymen Prestij projesi fiyat bilgisi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, Sedat Kılınç İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Eymen Prestij konut projesi, toplam 30 adet daireden oluşuyor

10 katlı tek bloktan meydana gelen konut projesi, henüz inşaat aşamasında. Konut projesi, sadece 3+1 tipte dairelerden oluşuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 194 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Eymen Prestij konut projesi ödeme

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 413 bin TL’den satışta. Konut projesinde, inşaat şirketi bünyesinde taksit de yapılabiliyor.

Eymen Prestij konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı alanı var. Projede oyun parkı, fitness merkezi mevcut. Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de gerçekleştirildi.

Konut projesinin konumu

Konut projesi merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir yerde hayata geçiriliyor. Eymen Prestij konut projesi, Yakut Mahallesi, Kocasinan / Kayseri adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0352 333 30 20 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.