Kategoriler
Proje Haberleri

Ezza Panorama Bodrum satışları başladı

Ezza Panorama Bodrum projesi, modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ezza İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 48.200 metrekarelik toplam proje alanı üzerinde 69 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklar 276 adet daireden oluşmaktadır. Ayrıca 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

48.200 metrekarelik toplam proje alanı üzerinde 69 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklar 276 adet daireden oluşmaktadır. Ayrıca 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 51 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 70 metrekare olmaktadır. Ayrıca proje içerisinde 38.000 metrekarelik yeşil alan ve rekreasyon alanlarına ayrılmıştır. Açık alanda; geniş koru, mini golf sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, kapalı spor salonu, çocuk parkı, özel dinlenme alanları, 300 metrekarelik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, restaurant, havuz snack bar ve güneşlenme terasları bulunmaktadır. Üstelik bölgenin tek golf tesisi de burada yer almaktadır. Özel çim alana ve göletlere sahip golf tesisi 18 delikli iki parkura sahiptir. Yurt dışından ve yurt içinden bir çok golf meraklısı bu tesise büyük ilgi göstermektedir. Kapalı alanda ise; aletli spor salonu, sauna, buhar odası, vitamin bar, lobi, oyun salonu, bilardo masaları ve market mevcuttur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park otopark alanı mevcuttur. Konutların dış görünüşü kadar iç görüşüne de önem verilen projede son derece lüks malzemeler kullanılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca banyolarda duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Ezza Panorama Bodrum konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bodrum’un en büyük yerleşim bölgesi olan Boğaziçi, yarımadanın kuzeyinde yer almaktadır. Ayrıca masmavi deniz ile birlikte pembe flamingolar ve tarihi dokunun oluşturduğu eşsiz manzaraya sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Ezza Panorama Bodrum fiyatları ne kadardır?

Ezza Panorama Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede yüzde 35 TL peşinat, yüzde 25 ara ödeme, yüzde 40 tapu teslim ödeme ayrıcalığı bulunmaktadır. Ayrıca kişiye özel planlanabilecek alternatifli ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

Projede bulunan 1 artı 1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 085 bin TL’den başlamaktadır. 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 235 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Ayrıca 2 artı 1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 370 bin TL’den satışa sunulmuştur. 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 655 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 346 50 00 veya 0 (532) 627 33 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…