Kategoriler
Proje Haberleri

Ezza Panorama Bodrum yüzde 35 peşinatla satışta

Ezza Panorama Bodrum projesinde daire sahibi olmak için yüzde 35 peşinat ödemeniz gerekmektedir. Proje Muğla İli, Bodrum İlçesi, Güvercinlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konut projesi Ezza İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bodrum konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

48 bin 200 metrekarelik toplam proje alanı üzerinde 69 adet konut bloğu bulunmaktadır. Bu konut bloklarında ise toplam 276 adet konuta yer verilmektedir. Ayrıca konut projesinde 1+1, 1+1 bahçeli, 2+1 ve 2+1 bahçeli tipine sahip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 1+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 51 metrekaredir. 1+1 tip bahçeli dairelerin brüt büyüklüğü 104 metrekare olarak belirlenmiştir.

Ayrıca 2+1 tip konutların büyüklükleri brüt 70 metrekare olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip bahçeli konutlar ise brüt 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca proje içerisinde 38 bin metrekarelik yeşil alan ve rekreasyon alanlarına ayrılmıştır.

38 bin metrekarelik alan içerisinde geniş koru, mini golf sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, kapalı spor salonu, çocuk parkı, özel dinlenme alanları mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, restoran, havuz, snack bar ve güneşlenme terasları bulunmaktadır.

Özel çim alana ve göletlere sahip golf tesisi 18 delikli iki parkura sahiptir. Kapalı alanda ise; aletli spor salonu, sauna, buhar odası, vitamin bar, lobi, oyun salonu, bilardo masaları ve market mevcuttur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park otopark alanı mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca dairelerde yer alan banyolarda duşa kabinler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Ezza Panorama Bodrum fiyatları ne kadardır?

Ezza Panorama Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede yüzde 35 peşinat, yüzde 25 ara ödeme, yüzde 40 tapu teslim ödeme ayrıcalığı bulunmaktadır. Ayrıca kişiye özel planlanabilecek alternatifli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bu kapsamda satılık daire fiyatları ise 649 bin TL’den başlamaktadır.

Projede bulunan brüt 51 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 649 bin TL’den başlamaktadır.

104 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip bahçeli dairelerin fiyatları 699 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 859 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 130 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip bahçeli dairelerin fiyatları 919 bin TL’den başlamaktadır.

Ezza Panorama Bodrum nerede yer alıyor?

Konut projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Güvercinlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bodrum’un en büyük yerleşim bölgesi olan Boğaziçi, yarımadanın kuzeyinde yer almaktadır. Ayrıca masmavi deniz ile birlikte pembe flamingolar ve tarihi dokunun oluşturduğu eşsiz manzaraya sahiptir. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 346 50 00 veya 0532 627 33 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version