Kategoriler
Proje Haberleri

Fabay Adabükü Evleri 2 ödeme planı

Muğla ilinin Adabükü Koyu mevkiinde Fabay Adabükü Evleri 2 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Fabay firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konforlu konutları sayesinde aile yaşamına da hitap ediyor. Fabay Adabükü Evleri 2 projesi bünyesinde 158 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje üç katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlar için banka kredisi ve kefil olmadan ödeme seçenekleri sunuluyor. Fabay Adabükü Evleri 2 projesindeki konutlara sahip olmak isterseniz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vadelendirme ve yüzde sıfır faiz ile yararlanabilirsiniz. Projede 3 yıl boyunca geçerli yüzde 5 kira garantisi fırsatı da sunuluyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Fabay Adabükü Evleri 2 projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 59 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 889 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 145 bin 600 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 1 milyon 724 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan konutlardan 4+1 olanlar ise 3 milyon 40 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.