Kategoriler
Proje Haberleri

Fabay Kızılada Evleri projesinde ön talep toplanıyor

Fabay Kızılada Evleri projesi, Fabay İnşaat’ın imzasını Muğla’nın Fethiye ilçesine taşıyor. Toplamda 90 konuttan meydana gelen konut projesi, 24 ay sıfır faizle vade imkanı sunmaktadır. Yeni alıcılara kapılarını açan konutlar Mayıs 2023’te teslimleri başlatacak.

Fabay Kızılada Evleri proje özellikleri

Fabay İnşaat güvencesiyle Türkiye’nin değer kaybı yaşamayan Muğla ilinin Fethiye ilçesine konut projesi geliyor. Fabay Kızılada Evleri projesi olarak bilinen yeni yaşam alanı, toplamda 90 konuttan oluşmaktadır. Az katlı bloklu yapısıyla yeni nesil tasarımlara uyan proje, 1+1 ve 3+1 konut tiplerine sahip. Daire boyutlarını 1 oda 1 salonlar için 53 metrekare olarak belirleyen firma, 3 oda 1 salonlar için ise 110 metrekarelik bir alan seçti. Fethiye’nin mimarisiyle hayat bulan konutların geleneksel ve modernizmi harmanlayarak bir bütün haline getirildiği bölgede, evin her bir köşesinde ruhunuzu yansıtabileceksiniz.

Projede sosyal donatılar

Fabay Kızılada Evleri, sosyal donatı özellikleri arasından kişilere açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları sağlıyor. Restoranın olduğu bölgede, göl/gölet peyzajı güçlendiren en büyük özelliktir. Güvenlik personelleriyle desteklenen yeni yaşam alanı, kişisel hayatın korunmasında bir numaradır. Bina içlerinde asansör; konut içlerinde ise 2020’nin emlak trendlerine uyum sağlayan bir balkon bulunuyor.

Projede daire fiyatları

Fabay Kızılada Evleri ile Fethiye’nin mimarisini tatmak isteyenlere kapılar açılıyor. Ön talep toplanan konut projesinde konut fiyatları 137.000 €’dan başlamaktadır. 3+1 villa fiyatları ise 339.000 €’dan başlamaktadır. Ödeme seçenekleri arasında alıcılarına 24 ay sıfır faizle vade imkanı sunan Fabay Konutları, şehir merkezine yalnızca 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Yatırımda alıcısına kazandırmaya devam edecek olan konut projesi, geniş bahçeli daireleriyle ilgi görmeye devam etmektedir. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan konutlar; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygundur. Proje hakkında daha fazla detaya ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

İletişim bilgileri:

Kargı Mahallesi, Çiftlik, 48300 Fethiye/Muğla

Tel: 0530 405 32 48

info@fabay.com.tr

Exit mobile version