Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fabay Kızılada Evleri projesinde 24 ay vade farksız ödeme planı

Fabay Kızılada Evleri, ferah yapısı ve az katlı bloklarıyla huzurlu bir yaşam sunuyor. Çiftlik’e konumlandırılan projenin mimarisi, Fethiye’nin kültürel mirasını barındırıyor.

Proje, Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Kargı Mahallesi’nde yükseliyor. Fabay İnşaat ve Özyer Group ortaklığıyla yükleniciliğinin yapılmakta olduğu projede, 90 adet daire yer alıyor. İki katlı bloklardan oluşan proje, huzur verici ve estetik peyzajıyla öne çıkıyor.

Sade tasarımı ve ferah yapısıyla inşa edilmekte olan projedeki dairelerin teslimi, planlamalara göre üç yıl sonra başlayacak. İçerisinde yürüyüş parkurlarına yer verilen projedeki evlerin tesliminin, Mayıs 2023 döneminde başlanacağı belirtiliyor.

Fabay Kızılada Evleri

Çiftlik bölgesine inşa edilmekte olan projedeki bir oda ve bir salona sahip evler, 53 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Ön talep sürecinin başladığı projedeki üç odalı ve bir salonlu evler ise 110 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda bulunuyor.

Fethiye’nin geleneksel mimarisiyle modern mimarinin birleştirildiği projedeki evlerde 24 ay faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.

Projedeki konut fiyatları

Sade tasarımıyla huzurlu yaşam vaat eden Fabay Kızılada Evleri, 1 milyon 225 bin Türk lirasından başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Söz konusu projedeki bir oda ve bir salonlu daire tipinin fiyatı, 1 milyon 225 bin liradan başlıyor.

Geniş bahçeli evlere yer verilen projedeki üç oda ve bir salonlu evlerin fiyatı ise 2 milyon 720 bin Türk lirasından başlıyor.

Sosyal donatılarıyla Fabay Kızılada Evleri

Söz konusu durumda olan site alanındaki açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve restoran, projedeki sosyal donatıları oluştururken bu donatılara yoga alanı da ekleniyor.

Ayrıca, site alanından plaja, ulaşım servisi de veriliyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Adres: Kargı Mahallesi, Çiftlik, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0530 405 3248

Çağrı merkezi: 444 9 631

WhatsApp: +90 530 405 3248

Exit mobile version