Kategoriler
Proje Haberleri

Fabay Mavi Kapı Evleri satışları devam ediyor

Fabay Mavi Kapı Evleri projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Muğla Bodrum’da bulunan proje FABAY İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 67 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 112 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti ve özel site yönetimine sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site sakinlerine özel ortak kullanım açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra havuz başında Snack Bar, Concierge hizmeti ve Shuttlu servis bulunmaktadır. Konutlar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca bu mutfaklarda ankastre mutfak seti mevcuttur. Dairelerde Hilton özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zeminde seramik uygulaması yapılmaktadır.

Fabay Mavi Kapı Evleri konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar muhteşem 180 derece panoramik deniz ve gün batımı manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, semt pazarı, spor salonu ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Fabay Mavi Kapı Evleri fiyatları ne kadardır?

Fabay Mavi Kapı Evleri projesinde 1. etap satışları tamamlanmıştır. 2. etap satışları ise devam etmektedir.  Projedeki brüt 67 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin tamamı satılmış durumdadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1’lerin satışları devam etmektedir.

Bu projede verilen fiyatlar başlangıç fiyatıdır. Ayrıca dairenin konumuna göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Bunun yanı sora 36 ay vade yüzde sıfır faiz oranı satış avantajları mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 923 31 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version