Kategoriler
Proje Haberleri

Faiz indirimi kampanyasına Sur Yapı ve Nef de dahil oldu

Üç kamu bankasının öncülük ettiği konut kredisi faiz oranlarını düşürme kampanyasına şirketlerden de destek geldi.

Nef ve Sur Yapı gibi şirketler projelerinde yüzde 0.98 faiz uygulayacaklarını duyurdular. Bankaların başlattığı faiz indirimi kampanyasına Sur Yapı 15 projeyle dahil oldu. 15 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli olan kampanya Sur Yapı’nın İstanbul ve Antalya’daki toplam 15 projesinde yer alan tüm konut, dükkan ve ofisleri kapsıyor.

Kampanyada bankalar konut kredisi faizlerini yüzde 1.98’den yüzde 1.78’e çekti. Bankanın müşterisi olan Sur Yapı da vade maliyetinin yüzde 0.80i karşılayarak, yeni kampanyasından faydalanmak isteyen alıcılara vade oranını yüzde 0.98 olarak yansıtmaya karar verdi.

Faizleri yüzde 0.98 olarak belirleyen bir diğer firma ise Nef oldu.

Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka ile birlikte 4 projede yüzde 10’luk indirime ek olarak; 120 ay vade için kredi oranını da yüzde 0,98’e çekti. 2019’a girerken bir Nef sahibi olmanın çok daha kolay olduğunu belirten Nef Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, aylık 2 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarda şehir merkezinde bir Nef sahibi olabilmenin mümkün olduğunu dile getirdi.