Kategoriler
Proje Haberleri

Fakılı Güvencesiyle Via Park Gaziantep satışta

Konut projesi Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Osmangazi Mahallesinde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Fakılı Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Via Park Gaziantep konut projesinde özel fırsatlar ile daire satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Fakılı Yapı güvencesiyle Gaziantep Şehitkamil’de yükselen konut projesi lüks mimari yapısı ile dikkat çekmektedir. Şehrin merkezinde tam bir tatil havası yaratan proje, sosyal olanakları ile de büyük beğeni toplamaktadır. Via Park Gaziantep konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Site içerisinde yer alan projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Geniş peyzaj alanlarının ve palmiye ağaçlarının süslediği bahçesi ile Gaziantep konut projesi adeta büyülemektedir.

Şehitkamil konut projesi kapsamında 2 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 tip seçeneklerine sahip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip daireler brüt 198 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 232 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Via Park Gaziantep Daire Fiyatları Ne Kadar?

Gaziantep konut projesi 11 katlı blokları ve lüks daireleri ile beğeni toplamaktadır. Proje kapsamına 3+1 ve 4+1 tip dairelere yer verilmektedir. Via Park Gaziantep konut projesi kapsamında satışları devam eden;

3+1 198 metrekare brüt alana sahip olan daireler 1 milyon 500 bin TL,

232 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 tip daireler ise 1 milyon 800 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Gaziantep konut projesi, şehrin en gözde konumunda bambaşka bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Proje, Osmangazi Mah., Şehitlamil/Gaziantep adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 338 38 00 ve 0505 990 20 80 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version