Kategoriler
Proje Haberleri

Famaa Kristal Mersin Şubat 2022’de teslim edilecek

Famaa Kristal Mersin konut projesi merkezi lokasyonu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Konut projesi Mersin İli, Mezitli İlçesi’nde inşa edilmektedir. Mezitli konut projesi Famaa Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Mersin İlçesi, Akdeniz Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 2+1 tip daireden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Famaa Kristal Mersin projesinin Şubat 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Mersin konut projesi kapsamında toplam 39 adet daire yer almaktadır. Bu daireler için tek tip seçeneğe yer verilmiştir. Bunlar; brüt 130 metrekare alana sahip olarak ayrılmaktadır. Merkezi ısıtma sistemine sahip olan daireler bağımsız güneş enerjili ve bağımsız kombilidir.

Famaa Kristal Mersin konumu ve fiyatları hakkında

Famaa Kristal Mersin konut projesi, Mersin’in Mezitli beldesinde yükselmektedir. Proje ayrıca günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Mersin konut projesi kapsamında satışları devam eden 130 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 720 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 967 81 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…