Kategoriler
Proje Haberleri

Famarsu Mercan Evleri Mudanya’da Yükseliyor

Famarsu Mercan Evleri projesinde daireler satılmaya devam ediyor. Konut projesinde yer alan daireler son derece modern ve lüks bir şekilde yapılandırılmıştır. Bursa konut projesinde yer alan daireler 3+1 standart ve 4+2 dubleks tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca Famarsu İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki 3+1 tip daireler brüt 120 metrekare büyüklüğündedir. 4+2 dubleks tip daireler ise brüt 190 metrekare büyüklüğündedir.

Famarsu Mercan Evleri Projesi Hakkında Bilgi

Bursa konut projesi, ulaşım kolaylığı, denize olan yakınlığı ve bütün olanakları ile dikkat çeken bir projedir. Aynı zamanda her ihtiyaca karşılık verecek olan dükkanlar ile bulunduğu konumu odak noktası haline getirmeyi garanti etmektedir. Üstelik modern ve lüks yapılı tasarlanmış evlerin iç yapıları da oldukça dikkat çekmektedir. Dairelerin son derece geniş ve ferah olması en göze çarpan özelliklerden biridir.

Famarsu Mercan Evleri konut projesi 4 bloktan meydana gelmektedir. Proje kapsamında yer alan 4 blokta toplam 40 daire yer almaktadır. Aynı zamanda projede dairelerin dışında 9 adet ticari alan da yer almaktadır. Projeden var olan en temel özelliklerden bir tanesi düz arazi yapısına sahip olmasıdır. Bu sayede kapalı otopark ayrıcalığını yaşarken, çocuklar için oyun parkı ve havuz keyfini de yaşayabilirsiniz.

Projedeki Daire Fiyatları Ne Kadar?

Projedeki daire fiyatları, daire tipi ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışların devam ettiği projede 3+1 tip dairelerin fiyatları 650 bin TL ile 725 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Bursa İli, Mudanya İlçesi, Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde yer almaktadır. Mudanya-Bursa karayoluna sadece 200 metre uzaklıkta olan proje, Güzelyalı İdo Feribot İskelesine de 1,5 km mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Mudanya Budo Feribot İskelesine de 5 kilometrelik bir mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 451 16 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version