Kategoriler
Proje Haberleri

Farilya Asia’da müthiş fırsat

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat firmasının imzası ile Farilya Asia projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı Pendik ilçesinde yaşama kazandırıldı. Modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede çalışmalar tamamlandı.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile alıcı ve yatırımcıların dikkatinden kaçmıyor. Proje beklemek istemeyen ve özellikle de zaman sıkıntısı olan konut tüketicilerinin ilgisini çekiyor. Toplamda üç bloktan meydana gelen Farilya Asia projesi bünyesinde 357 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi. Projede yer alan bloklar on katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu projede konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. Farilya Asia projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde hayata geçirilmiş durumda. Projede yer alan 1+1 konutlar 82 metrekare, 2+1 konutlar ise 106 metrekare olacak şekilde planlandı. Bahsi geçen projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 159 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu projede bulunan konutların fiyatları ücretlendirilirken, bahsi geçen dairelerin konut tipleri ve daire büyüklükleri göz önünde bulunduruldu. Farilya Asia projesinde yer alan 1+1 konutlar 369 bin 497 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutlar ise 453 bin 603 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutlar 753 bin 647  TL’den başlayan fiyatlarla alıcı ve yatırımcılarını bekliyor.

Projedeki konutların ödeme planı nedir?

Farilya Asia projesinde bulunan konutlara sahip olmak isteyenler için avantajlı ödeme planları mevcut. Nakit alacak olan vatandaşlar için yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Vadeli alımlarda ise yüzde 25 peşinatın ardından kalan konut ücreti 48 ay vadelendirilip sıfır faiz seçeneği ile konut sahibi olunabilir.

Telefon: 0 549 827 46 83