Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Fatih Kara Surları Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

İstanbul İli, Fatih İlçesi’nde hayata geçirilen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi ihalesi gerçekleştirildi.  Millet Bahçesi projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. İhale kapsamında Millet Bahçesi dışında ayrıca Millet Bahçesine ait sosyal alanlar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır.

5 bin 805,76 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir. İhale İstanbul İli Fatih İlçesi Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Proje içerisinde otopark, büfe, giyinme soyunma odaları, su deposu gibi bölümler yer alacak. Ayrıca satış birimi, Wc, güvenlik binası proje içerisinde yer almaktadır. 59 bin bin 845,44 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde millet bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları yapımı işi gerçekleştirilecektir. Proje içerisinde yeşil alanlar, meyve bahçeleri, yöreye özgü ürünler ve tema bahçeleri de yer alması beklenmektedir.

Kara Surları Millet Bahçesi ihalesi ne zaman yapıldı

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde Saat: 10:00’da gerçekleştirildi. Projeye sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gerekiyor. Projenin 400 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Millet bahçesi ihalesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version