Kategoriler
Proje Haberleri

Fen İş Murat Sitesi Darıca Loft Villaları satışta

Fen İş Murat Sitesi Darıca konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve yeşille maviyi bir arada sunduğu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Darıca İlçesinde yükselen proje MKL Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda konut projesinde tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Konut projesinde lansmana özel fırsatlarla satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 6 adet özel loft villa yer almaktadır. Aynı zamanda Fen İş Murat Sitesi Darıca projesi sitesinin %60’lık bir kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Villalar çok özel olarak donatılmış olup, akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bunların yanı sıra villa içlerinde alarm ve kamera sistemi, otomatik panjur, görüntülü zil sistemi, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca şömine, teras barbekü, her villa için sessiz asansör, villaya özel bahçe alanları gibi olanaklar da mevcuttur.

Ayrıcalıklı site içerisinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, basket sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar mevcuttur. Aynı zamanda kamelya oturma alanları, hobi alanları bahçesi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Darıca konut projesi 6 adet villadan oluşmaktadır. Projede 5+3 tip villa seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca daire büyüklükleri ise brüt 450 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Fen İş Murat Sitesi Darıca konumu ve fiyatları hakkında

Darıca konut projesi, yeni açılacak Tuzla Yoluna ve Via Port Marinaya yakın mesafededir. Aynı zamanda Balyanoz Koyu Sahil yürüme alanına 200 metre uzaklıkta konumlandırılmıştır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

450 metrekare brüt alana sahip 5+3 villaların fiyatları 4 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0537 258 13 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…