Kategoriler
Proje Haberleri

Fenix 84’te yaşam başlıyor

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Fenix 84 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Fenix Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Antalya, Muratpaşa’da hayata geçirilen bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar altı katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Fenix 84 projesi bünyesinde 156 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede ne zaman teslim edilecek?

Bahsi geçen konutlar Zerdalilik Mahallesi’nde inşa edildi. Fenix 84 projesi 1388 Sokak’ta yer alıyor. 8 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen projede toplam 156 adet daire yer alıyor. Projenin 2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fenix 84 projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan 2+1 konutlar 161 metrekare, 3+1 konutlar 252 metrekare, 4+1 konutlar ise 250 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Fenix 84 projesindeki 2+1 konutlar 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 dairelerin fiyatları ise 750 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 konutlar 1 milyon 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Zerdalilik Mahallesi, Cebesoy Caddesi, 1388 Sokak, Muratpaşa / Antalya posta adresinde yer almaktadır. Projede yer alan konutlar alıcıların beğenisine sunuluyor.