Kategoriler
Proje Haberleri

Fenix Butiq fiyatları

Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde Fenix Butiq projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Fenix Yapı firmasının imzası ile inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile birçok konut projenin önüne geçen proje beklemek istemeyen alıcıların da dikkatinden kaçmıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar hemen teslim durumunda oldukları için zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje tek bloktan meydana geliyor. Fenix Butiq projesinde bulunan konutlar aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 10 konut barındıracak şekilde hayata geçirildi. Proje dört katlı olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Fenix Butiq projesi Varlık Mahallesi, Piri Reis Cd. No:15’te konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen konutlar lokasyon özellikleri itibariyle dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Fenix Butiq projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırıldı. Konutların büyüklükleri üç farklı plandan meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de 170 metrekare, 220 metrekare ve 240 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve söz konusu olan konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Fenix Butiq projesinde bulunan 3+1 daireler 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 dairelerin fiyatları ise 890 bin TL’den başlıyor.

Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede yer alan dairelerin tümü hemen teslim durumunda.