Kategoriler
Proje Haberleri

Fenix Butiq nerede

Adından da anlaşılacağı gibi Fenix Yapı firmasının imzası ile Fenix Butiq projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje bir bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Bahsi geçen proje zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra da söz konusu olan Fenix Butiq projesi bünyesinde barındırdığı hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Projede yer alan konutlar dört katlı olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen proje bünyesinde 10 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Varlık Mahallesi’nde hayata geçirildi. Fenix Butiq projesinde bulunan konutlar Piri Reis Caddesı No:15’de inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fenix Butiq projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa edildi. Bahsi geçen konutların büyüklükleri üç farklı plandan meydana geliyor. Söz konusu olan konutlar 170 metrekare, 220 metrekare ve 240 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Fenix Butiq projesindeki 3+1 konutlar 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 4+1 konutların fiyatları ise 890 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.