Kategoriler
Proje Haberleri

Ferah Residence satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ferah Residence daireleri, anında tapu teslimi olanağıyla satışa çıktı! Hepsinde çift banyo bulunan 3 + 1, 2 + 1 ve 1 + 1 odalı bu daireler, pek çok özelliğiyle dikkat çekmeyi başarmış durumda. Aidat ücretlerinin yaklaşık olarak 500 – 550 TL civarında olması beklenen konutlar, yer aldıkları konum dolayısıyla da çok değerlidir. Wi – Fi altyapısı ile birlikte set üstü ocağa, ankastre fırına, bulaşık makinesine ve klimaya sahip olan bu dairelerde akıllı ev sistemi de vardır. Güvenlik hizmeti ile birlikte kamera sistemi tarafından rezidans civarı sürekli izlenmektedir. Ayrıca dairelerde bulunan görüntülü diyafon ve hırsız alarmı da güvenlik açısından önemli olmaktadır. Isı ve ses yalıtımları bulunan rezidans binası, siding dış kaplamaya da sahiptir. Bununla birlikte “Siding ne demek?” sorusunun cevabı merak edilmiş olabilir. Siding, binaların dış cephesini olumsuz hava koşullarından korumak için uygulanan kaplama çalışmasıdır.

Dolayısıyla soğuk ve sıcak hava koşullarına oldukça dayanıklı olan bu bina, ısıcam pencereler sayesinde enerji tasarrufunu da kolaylaştırmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam ve kaliteli duşakabinler de diğer özelliklerdendir. Ayrıca büyüklükleri net 120 – 100 m2 arasında olan satılık dairelerin fiyatları ise şunlardır

  • 3 + 1: 1.950.000 – 1.600.000 TL
  • 2 + 1: 1.800.000 – 1.200.000 TL

Proje konumu neresidir?

Bu daireler konumlarından dolayı da en iyi konut tercihleri arasında yer almaktadır. Çok sayıda İETT durağı, metro durağı ve taksi durağı ile birlikte E 5 Karayolu da rezidansın yanı başında bulunur. TEM Otoyolu ise konutların yaklaşık olarak 5 km ötesindedir. Cumhuriyet Mahallesi Metrobüs Durağı ile bitişik olan Ferah Residence Beylikdüzü ilçesiyle Esenyurt ilçesinin arasındadır. Oldukça merkezi bir konumda olması, pek çok okula, AVM’ye ve hastaneye de yakın olmasını sağlamaktadır.

İstanbul – Esenyurt Özel Beylikdüzü Okyanus Anadolu Lisesi, İstanbul – Esenyurt Özel Beyoğlu Anadolu Lisesi ve Özel Artı Gelişim Anaokulu, proje alanına en yakın mesafedeki eğitim kurumlarıdır. Ayrıca Beykent Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi, yaklaşık 4 -5 km mesafededir. Ferah Residence, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nin 1993. no’lu sokağındadır. Ayrıca daha detaylı bilgi için 0 (531) 573 07 78 numarasına ulaşmak gerekir.

Benzer proje içeriklerine ulaşmak için tıklayınız.