Kategoriler
Proje Haberleri

Ferah Residence satışları devam ediyor

Ferah Residence projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Beyaz İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde 18 adet ticari ünite, 29 adet ofis ve 139 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 18 adet ticari ünite, 29 adet ofis ve 139 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare ile 130 metrekare arasındadır. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliği bulunan konutlarda görüntülü diafon, intercom sistemi, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 3 katlı kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, buhar odası ve fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, kreş, spor alanı ve ortak manzara alanları bulunmaktadır. 5 adet asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Gömme dolap, klima, termosifon ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ayrıca ferah yapıda teraslar ve barbekü alanı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve park bulunmaktadır.

Ferah Residence konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, göl, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin 100 metre yakınında; okullar, etüt merkezi, oteller, benzin istasyonu, kafeler ve restoranlar bulunmaktadır. 1 kilometre yakınında; Tüyap Fuar Merkezi, Beykent Çarşı, Marmara Park AVM ve Medicana Hospital bulunmaktadır. Ayrıca 5 kilometre çevresinde ise; Marina & Yacht Club, Tem Otoyolu, Metro Market, İstanbul Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Büyükçekmece Gölü ve Torium AVM yer almaktadır.

Ferah Residence projesinde fiyatlar ne kadardır?

Ferah Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca bu projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 ile 130 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL ile 1.750.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 387 57 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…