Kategoriler
Proje Haberleri

Ferizli Doğa Evleri satışları başladı

Ferizli Doğa Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Ferizli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Semu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 45 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 45 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 144 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 116 metrekare olmaktadır. Dairelerde üst düzey kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yeşil alanlar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üst kalite ve şık mutfak dolapları yapılmaktadır. Ayrıca üst kalite kapı ve kapı kolları yapılmaktadır. Konutlarda 2 adet banyo yer almaktadır. Üstelik yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur.

Ferizli Doğa Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Ferizli İlçesi Devlet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca market, cami, üniversite, lise, ortaokul, ilkokul, kaymakamlık, hastane ve eczane yakın mesafededir. Bunun yanı sıra otobüs durakları yürüme mesafesindedir.
Ferizli Doğa Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 144 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL ile 600.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 781 33 22 veya 0 (532) 737 10 93 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…