Kategoriler
Proje Haberleri

Fethiye 79 satışları devam ediyor

Fethiye 79 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Karnur İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi Bursa, Nilüfer, Fethiye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bursa konut projesi tek blokta toplam 15 adet konuttan meydana gelmektedir. Projede dairelerin dışında ayrıca 2 adet ticari ünite yer almaktadır. Daire tipleri olarak projede tek tip daire seçeneği yer almaktadır.

Projede 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 80 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yer ısıtma sistemi mevcuttur. Banyolarda duşakabin yer almaktadır. Fiber internet ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin uygulanmaktadır. Ayrıca asansör, uydu, spot aydınlatma ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. 

Fethiye 79 daire fiyatları ne kadar?

Projede bulunan brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 825 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Fethiye 79 projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte market, semt pazarı, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ulaşımda toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 256 08 00/0 (224) 444 85 16 veya 0 (549) 529 19 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version