Kategoriler
Proje Haberleri

Fethiye Vadi Konutları yüzde 0.99 faizle satışta

Zirvem Mühendislik firması tarafından Muğla İli, Fethiye İlçesi, Taşyaka Mahallesi’nde hayata geçirilen Fethiye Vadi Konutları projesinde yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

3 bin 761 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje 5 katlı yedi konut bloğundan meydana geliyor. Kat Mülkiyet tapulu ve Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış olan projede 7 konut bloğunda toplam 42 adet daire yer alıyor.

Fethiye Vadi Konutları projesinde 2+1 ara kat daire, 4+1 çatı dubleksi ve 3+2 bahçe dubleksi daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin 14 tanesi 2+1 ara dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 14 tanesi 4+1 çatı dubleksi, 14 tanesi ise 3+2 bahçe dubleksi dairelerden oluşmaktadır. almaktadır.

Projede sosyal alanlar neler?

Projenin hayata geçirildiği 3 bin 761 metrekare büyüklüğe sahip arazinin 2 bin metrekaresi yeşil alan ve peyzaj alanına ayrılmış durumda. Proje içerisinde bitki ve çiçekleri, 24 saat güvenlik, yaya giriş-çıkış kontrolü, kapalı devre güvenlik kamera sistemi gibi özellikler yer almaktadır. Projede ayrıca bahçeler, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları gibi alanlar da yer almaktadır.

Fethiye Vadi Konutları fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 200 metrekare 3+2 dubleks dairelerin fiyatları 725 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan dairelere yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak sahip olmak mümkün olabiliyor.

Fethiye Vadi Konutları nerede yer alıyor?

Proje Erasta AVM’ye 5 dakika, Fethiye Limanı’na, 13 dakika, Ölüdeniz Plajı’na 15 dakika, Çalış Plajı’na 15 dakika, Hastane’ye ise 10 dakika mesafede yer alıyor. Proje Taşyaka Mahallesi, Fethiye / Muğla adresinde yer alıyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0242 322 71 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.