Kategoriler
Proje Haberleri

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark satışları devam ediyor

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Feyizoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 7 blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 dubleks daireler ile 3 artı 1 ara kat dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 7 blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 dubleks daireler ile 3 artı 1 ara kat dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. 3 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü ise brüt 145 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için daire başı 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfaklarda 3’lü ankastre set bulunmaktadır. Ayrıca Çimstone tezgah yer almaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca lake kapılar ile lake mutfak ve banyo dolapları yapılmaktadır. Yatak odası balkonlarında özel renk cam balkonlar mevcuttur. Yatak odalarında ayrıca açık balkon bulunmaktadır. Bunun yanı sıra derzli laminant parke ve seramik zemin uygulanmaktadır. Tüm dairelerde firmadan hediye portmanto yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Üstelik otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark fiyatları ne kadardır?

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 660.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 145 ile 150 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 760.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 328 45 47 veya 0 (535) 977 75 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version