Kategoriler
Proje Haberleri

FH 44 Şahincili fiyat

Ordu ilinin Altınordu ilçesinde FH 44 Şahincili projesi hayata geçiriliyor. Önümüzdeki yıl teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi FH İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde hayata geçiriliyor. İki bloktan meydana gelen projede bloklar birbirinden bağımsız değil, ikiz olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan bloklar on bir katlı olarak tasarlandı. Blokların giriş katı ise dükkanlara ayrılmış durumda. FH 44 Şahincili projesi bünyesinde 44 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan konutlar A blok ve B blok olarak adlandırılıyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

İki bloktan meydana gelen projede konutların tümü iki blokta da tek bir tip olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutlar 3+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 161 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

FH 44 Şahincili projesinde yer alan konutların tümü aynı daire tipinde ve aynı büyüklükte inşa ediliyor olsa da fiyatlar bloklar arasında değişiklik gösteriyor. A bloğunda yer alan 3+1 tipteki 161 metrekare konutlar 382 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan B bloğunda yaşama kazandırılmakta olan 3+1 tipteki 161 metrekare konutlar ise 424 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yalnızca 12 konut satılık olarak bekliyor.

FH 44 Şahincili projesinde yer alan konutların teslim tarihi ne zaman?

Bahsi geçen projede yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılının Haziran ayında tamamlanması ve ardından da alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor. FH 44 Şahincili projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz veya konutlar ile ilgili sormak istediğiniz bir konu varsa 0452 225 11 11 numaralı telefon hattını arayabilir, firmadan dilediğiniz konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.