Kategoriler
Proje Haberleri

Fh236 Ordu satışları başladı

Fh236 Ordu projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje FH İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 7.694 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 7.694 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 40 metrekare olmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 6.500 metrekarelik yeşil alan ve rekreasyon alanı bulunmaktadır. Ayrıca basketbol sahası, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, sinema odası, fitness, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Ergonomik yaklaşımla çözümlenmiş modern ve şık daire planlarıyla, kompakt yaşamı arayanlar için uygun yapıdadır. Konutlarda mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Bunun yanı sıra dairelerde laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Fh236 Ordu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak dolmuş kullanabilirsiniz.
Fh236 Ordu projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 50 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 334.000 TL ile 449.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 225 11 11 veya 0 (532) 066 55 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…