Kategoriler
Proje Haberleri

Fimtaş Elif Villaları Fethiye ilçesinin en lüks konutları arasında

Fimtaş Elif Villaları Fethiye bölgesinde yükselen oldukça lüks konutlardır. Fimtaş İnşaat kalitesi ile hayata geçen projenin bu konutları brüt 150 metrekare, net 130 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 4 + 1 odaya sahip olan bu müstakil villaların 5 banyosu mevcuttur. Bununla birlikte üst düzey yalıtımlı ısıcam pencerelerde elektronik panjur sistemleri vardır. Tüm bitişik duvarlar ise ses emme özelliğine sahiptir. Dolayısıyla konutların yalıtım detayları oldukça iyi durumdadır.

Lake kaplamalı oda kapıları, yerden ısıtma sistemi, geniş teras ve dışarıdan zorlanarak açılması imkansız olan çelik kapılar da dikkat çekmektedir. Konutların müstakil yüzme havuzlarına sahip olması da başka bir detaydır. Ayrıca müstakil havuzlar, özellikle havuz suyundan bulaşan çeşitli hastalıkların en az ortaya çıktığı havuz türleridir. Dolayısıyla projenin en önemli avantajları arasında bunun da yeri büyüktür. Ortak kullanım alanındaki otopark ise her konut sakininin kullanımına açıktır.

Müstakil villaların inşa edildiği arsa nerededir?

Fimtaş İnşaat, bu konut projesini Türkiye’nin ve Avrupa’nın en turistik bölgelerinden birinde gerçekleştirmiştir. Tatil cenneti Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Foça Mahallesi, villaların yükseldiği konumdur. Sahilin yalnızca 600 – 700 metre uzağındaki Elif Villaları Fethiye bölgesinin en iyi konumlu daireleri arasındadır. Bu villalar Fethiye Özel Sağlık Polikliniği’nin yürüme mesafesinde bulunur. Ayrıca Fethiye Devlet Hastanesi’ne ulaşım sadece 15 dakika sürmektedir. Proje alanı ilçenin tam merkezinde olduğu için buradan pek çok yere ulaşmak kolaydır.

Fimtaş Elif Villaları Fethiye satılık daire fiyatlarının ne durumda olduğu bir projedir?

Fimtaş Elif Villaları Fethiye satılık villa seçeneklerinden çok da pahalı değildir. Konut kredisine ve takasa uyumlu olan bu villalar yaklaşık olarak 2 milyon 850 bin TL değerindedir. Bu villalar ve fiyat değerleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0 542 614 76 14 numarası aranmalıdır.