Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Finans Şehir 180 ay vade fırsatı ile satışta

İstanbul’a bağlı bulunan Ümraniye ilçesinde Finans Şehir projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar otuz dört katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Finans Şehir projesi bünyesinde 2 bin 500 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Bahsi geçen konutlar Çakmak Mahallesi’nde inşa ediliyor. Proje Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak, No: 1 Ümraniye / İstanbul adresinde yer alıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar için özel faiz oranları ile vadelendirme sunuluyor. Söz konusu olan projedeki konutlara 180 ay vade imkanı ile sahip olabilirsiniz. İlk 12 ödemenin yapılmadığı projede yüzde 0.64 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Finans Şehir projesinde bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 47 metrekare ile 134 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Finans Şehir fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda.  Finans Şehir projesindeki konutların fiyatları 601 bin 809 TL ile 1 milyon 438 bin 846 TL arasında değişiyor.

Getiri potansiyeli en yüksek proje seçilen projenin ilk etabı olan olan Sinpaş Palas Finans Şehir’da yaşam başladı. Diğer etapları olan Sinpaş Time Finans Şehir ve Sinpaş Park Finans Şehir’de çalışmalar devam ediyor.