Kategoriler
Proje Haberleri

Finans Şehir Ümraniye’de yükseliyor

İstanbul’un finans açısından yükselmekte olan ilçesi Ümraniye’de Finans Şehir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Finans Şehir projesi bünyesinde 2 bin 500 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projedeki konutlar otuz dört katlı olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Çakmak Mahallesi’nde inşa ediliyor. Finans Şehir projesi enol Güneş Bulvarı, Serüven Sk. No:1’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Finans Şehir projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+0’dan 3+1’e kadar değişiklik gösteren konut tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 47 metrekare ile 134 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+0 konutların fiyatları 666 bin 600 TL’den başlıyor. Finans Şehir projesinde bulunan 1+1 konutlar 824 bin 160 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 131 bin 200 TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar da 1 milyon 531 bin 160 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.