Kategoriler
Proje Haberleri

Fıstıklık 697 satışları devam ediyor

Fıstıklık 697 projesi detaylarıyla sizlere sunulmaktadır. Gaziantep ilinin Fıstıklı Mahallesi’nde bulunan bu konut projesi oldukça ilgi çekmektedir. Bu konut projesi Girişken Yapı ve Point İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Konut projesinde daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Haberimizin devamında tüm bu soruların cevabına ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje 2 blokta 66 daireden meydana gelmektedir. 3164 metrekarelik bir alan üzerine kurulmuştur. Toplamda 8 bin 800 metrekarelik alana sahiptir. Projedeki bu daireler 2+1 tipinde brüt 135 metrekare, net 95 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Bu proje konforlu yapısı ve modern tasarımıyla oldukça dikkat çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah odalar sunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu evin özelliklerinden de yararlanmanız mümkündür. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler özellikleri ile dikkat çeken bu evlerin konumu bakımından avantajlarını da öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir.

Fıstıklık 697 konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Şehir merkezine yakın olmasından dolayı sizler ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla sorun yaşamazsınız. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Fıstıklık 697 fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda 2+1 tip daireler 650 binden başlamaktadır. Genişliğe göre de bu fiyatlarda değişiklikler oluşabilmektedir.

Fıstıklık 697 hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0342 999 45 15 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version