Kategoriler
Proje Haberleri

Fiz Yapı Gold Life projesinin eşyalı daireleri oturuma hazır

Fiz Yapı Gold Life projesi kapsamında 3 blok inşa edilmiştir. Radye temelli olan bu blokların inşasında C 30 sınıfı A kalite beton kullanılmıştır. Deprem riskine karşı son derece dayanıklı olan 48 adet daire ise sahiplerini beklemektedir. Bu dairelerin temel donanım özellikleri arasında hırsız alarmı, yangın alarmı, görüntülü diyafon sistemi, fiber internet, jeneratör ve merkezi uydu sistemi mevcuttur. Ayrıca mutfaktaki ankastre beyaz eşyalar, daire içlerinde bulunan en kaliteli ürünlerdendir. Çamaşır makinesi, LED ışık bantları, çift camlı sinerji pencereler ve yalıtımlı duvarlar da projenin teferruatları arasındadır.

Konut sahiplerine konfor ve güvenlik sunan dairelerin ölçüleri ise şöyledir:

  • 1 + 1 Odalı daire seçenekleri: Brüt 50 metrekare
  • 2 + 1 Odalı daire seçenekleri: Brüt 60 metrekare

Ayrıca bu daire seçenekleri tek banyoludur. Oturum için gerekli olan diğer tüm eşyalar ise dairelerde mevcut durumdadır.

Fiz Yapı Gold Life konutları nerede yükseliyor?

Satışa çıkmış olan bu daireler, Fiz Yapı kalitesi ile Bursa’da yükselmektedir. 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslimleri başlayacak olan konutlar, şehrin en gelişmiş bölgelerinden olan Nilüfer’dedir. Dumlupınar Mahallesi’nin Anafartalar Caddesi üzerindeki site konumu çok sayıda eğitim kurumuna, market şubesine, yeşil alana ve otobüs durağına yakındır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Fiz Yapı Gold Life satılık daire fiyatları açısından alıcılara iyi imkanlar sunan bir projedir. Konut kredisi ile alıma müsait olmayan daire seçenekleri, düşük fiyatlar dolayısıyla çok dikkat çekmektedir. Yatırım için konut satın almak isteyenler Fiz Yapı’nın bu projesini kesinlikle değerlendirmelidir. Projedeki fiyatlar ise şunlardır:

  • 1 + 1 Odalı daire seçenekleri: 250 bin TL – 260 bin TL
  • 2 + 1 Odalı daire seçenekleri: 275 bin TL – 440 bin TL

Ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler için 0 532 233 99 97 numarası iletişime açıktır.