Kategoriler
Proje Haberleri

Flora Gayda’da banka kredisiyle ödeme

İzmir’in Özdere ilçesine bağlı Gümüldür’de, Gayda İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Flora Gayda projesi, toplam 26 adet villadan meydana geliyor.

Toplam 13 adet bloktan meydana gelen projede, ikiz ve tripleks tipte villalar yer alıyor. Tüm villaların 4+1 tipte olduğu projedeki konutların büyüklükleri, brüt 324, net ise 178 metrekare. Yaklaşık yüzde 95’i satılan projedeki villaların 80 ila 130 metrekare arasında değişen kişiye özel bahçe alanları da bulunuyor. Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda. Konut projesi, toplam 4 bin 168 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projedeki bloklar, toplam 3 katlı olarak tasarlandı.

Flora Gayda konut projesi fiyatları

Konut fiyatlarının 850 bin TL olduğu projede, 120 ayda yüzde 0,98 faiz oranıyla banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayrıca ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor. Projede satılık 1 adet villa bulunuyor.

Denize sıfır konumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Tüm villaların denizi gördüğü Flora Gayda konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor.

Mavi bayraklı bir plajın üzerinde kurulan projede, her villada 2 banyo ve ayrıca bir de müstakil bahçe bulunuyor. Kameralı güvenlik, yürüyüş yolu, yeşil alan ve spor alanlarının sosyal donatı olarak yer aldığı proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde, split klima da mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Flora Gayda konut projesi, İzmir’in yazlık beldelerinden Gümüldür’de yükseliyor. Konut projesi; Konak’a 50 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na 35 kilometre, Kuşadası’na 40 kilometre, Çeşme’ye 100 kilometre, Selçuk’a 35 kilometre, Seferihisar’a ise 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Teraslı proje, yeşili ve maviyi bir araya getiriyor. Konut projesi, Gümüldür İnönü Mah. Mimar Sinan Cad. Menderes/İzmir adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili tüm bilgilere 444 4 934 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.