Kategoriler
Proje Haberleri

Flora Vadi Villaları ilk fiyat avantajı devam ediyor

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Ekcan Grup firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Flora Vadi Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kocaeli konut projesi Fatih Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi müstakil ve ikiz villalardan meydana gelmektedir. Villa içleri çamaşır odası, ebeveyn odası, teras gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca her villanın kendisine ait birer kapalı ve açık otopark alanı bulunmaktadır. Geniş bahçe kullanım alanları bulunan projede, villalara göre bahçe kullanım alanları değişiklik göstermektedir.

Site içerisinde ise yüzme havuzu, sosyal tesis, yürüyüş yolu, güvenlik gibi donanımlara sahiptir. Flora Vadi Villaları konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca müstakil villalar 238, ikiz villalar ise 229 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Flora Vadi Villaları fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 2 milyon 480 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Flora Vadi Villaları nerede yer alıyor?

Konut projesi Yuvacık, Paşadağ Mahallesi Diş Hastanesi karşısında konumlandırılmıştır. Ayrıca proje İzmit merkeze 10 dakikalık mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 324 33 47 ve 0530 865 07 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version