Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Flora Vita projesi Bursa’nın çehresini Ocak 2021’de değiştirecek

Flora Vita projesi, Flora İnşaat imzasıyla Bursa’nın Yıldırım bölgesinde hayat buluyor. Teslimleri Ocak 2021’de yapacağını duyuran firma, konutları yüzde 0,99 vade farkı ile alıcılara sunmaktadır.

Flora Vita proje özellikleri

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yükselen 4 blok toplamda 176 daireden oluşmaktadır. 17 ticari ünitenin de eklendiği projede kullanılan alan 8 bin metrekareye yükseldi. Flora Vita projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 dublekslerden meydana geliyor. Alıcıların tercihlerine sunulan daireler, 3 oda 1 salon dublekslerinde brüt 163,36 ila 177,70 metrekare, net 139,50 ila 152,10 metrekare arasında değişim yaşamaktadır. 4 oda 1 salon dubleksleri için belirtilen brüt metrekare 195,93 ila 229,70 iken, net 171,10 ila 203,10’a yükselmiştir. Bursa’nın çehresini değiştirmeye hazırlanan yeni projenin ulaşım sorunu olmadığı gibi pek çok sosyal donatılara sahip olduğu görüldü. Üstelik yüzde 1’e yükselmeyen faiz oranlarıyla alıcılarıyla buluşmaya hazırlanan projenin teslimleri çok yakın.

Projede sosyal donatılar

Flora Vita projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Sağlıklı yaşamı bir hayat stili haline getirenler için fitness salonu ve basketbol sahası alanları oluşturuldu. Güvenlik personellerince desteklenen site içi ve çevresi aynı zamanda kameralı güvenlik sistemleriyle destek görmektedir. Yürüyüş parkuru ile güçlendirilen aktif yaşam, geliştirilen sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Bina iç özelliklerinde alıcılarına su deposu, hidrofor, asansör ve jeneratör sağlayan konutlar; daire içlerinde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon alanlarını yeni yaşama kazandırmıştır. Teslimler sırasında alıcıları sevindiren özellikler arasında; çamaşır odası, görüntülü diyafon sistemi, tek noktadan elektrik kontrolü, elektrikli ocak ve davlumbaz seçenekleri bulunmaktadır. Site içlerinde kesintisiz su sağlanırken, ortak alanlarda elektriğin de kesintisiz olduğu açıklandı. Her daireye özel geliştirilen kapalı otopark alanları ise komşularla sıcak ilişkilere adım atmanızı sağlıyor.

Projede daire fiyatları

Flora Vita, yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmış bir proje olarak doğa dostudur. Konumu bakımından alıcısına pek çok fırsat sağlayan konutlar, merkeze ve Ulucami’ye 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ulaşım seçenekleri arasında yeni yaşam bölgesi, Tophane, Saat Kulesi, Yeşil Türbe, Teleferik ve Emirsultan gibi turizm merkezlerine de rahat ulaşım sağlamaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygundur. Daire sahibi olmak isteyenler için Flora İnşaat, konut fiyatlarını 620 bin TL’den başlatarak 795 bin TL’ye kadar yükseltiyor. Ödemelerde yüzde 0,99 vade farkını kullanmak isteyen alıcılar için teslim tarihleri Ocak 2021’de başlatılacak.

Detaylı bilgi için:

Değirmenönü Mah. 5.Arda Sok. Yıldırım/Bursa

0533 241 30 59/[email protected]