Kategoriler
Proje Haberleri

Floranka Kayseri projesinin lüks konutları satışta

Floranka Kayseri projesi, oldukça geniş olan 4 + 1 türündeki dairelerden meydana gelmektedir. Toplam sayısı 112 olan bu daireler, 4 farklı blokta yer alır. Hırsız alarmına ve yangın alarmına sahip olan bu güvenli konutlar, yüz tanıma ve parmak izi kontrol sistemine sahiptir. Güvenlik kamerası ile gözetilen site alanında güvenlik hizmeti mevcuttur. Ayrıca çocukların servis beklerken güvende olmaları için, özel bekleme alanları da site içerisinde yer almaktadır.

Site donanımları bu kadarla sınırlı değildir. Her daire için 2 araçlık otopark alanı, elektrikli araçlar için şarj istasyonu, kapalı yüzme havuzu ve süs havuzu gibi detaylar da önemlidir. Ayrıca çocukların eğlenebileceği oyun parkı ile birlikte donanımlı fitness salonları sitenin diğer yeterlilikleri arasındadır. Sauna ve tuz odası ise Anka İnşaat Floranka Kayseri projesinin konfor düzeyini göstermektedir. Bununla birlikte akıllı ev sistemine, merkezi ısıtmaya ve klimaya sahip olan bu dairelerin büyüklüğü de dikkat çekmektedir. Brüt 220 m2, net 160 m2 büyüklüğündeki daireler, konut sahiplerine geniş yaşam alanları sunmaktadır. Ayrıca dairlerde jeneratör olanağı, teras ve ebeveyn banyosu da mevcuttur.

Bu konutlar nerededir?

Kayseri – Melikgazi’de hayata geçen bu proje Germir Mahallesi’nde yer alır. Ayrıca Nalçık Bulvarı bu konutların karşısındadır. Soğanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halil İlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi yaklaşık 5 – 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunur.

Floranka Kayseri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satıştaki daireler krediye uygundur ve takasla alınabilir. Floranka Kayseri satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 1 milyon 520 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte Anka İnşaat’ın bu projesi hakkında detaylı bilgi almak için şu numaralara ulaşmak mümkündür:

  • 0352 231 21 38
  • 0352 220 20 04
  • 0536 991 92 55

Ayrıca Kayseri’de yükselen diğer önemli konutlardan bazıları şöyle olmaktadır:

Exit mobile version