Kategoriler
Proje Haberleri

Flores Topkapı nerede yükseliyor?

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, Mist İnşaat ve Saraylı Grup imzasıyla hayata geçirilen Flores Topkapı konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

156 daire ve 11 ticari alandan meydana gelen konut projesinde, “L” şeklinde bir blok bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 59 metrekare, 2+1 tipteki daireler 70 ila 102 metrekare ve 3+1 tipteki daireler ise 148 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin Temmuz 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Flores Topkapı konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 450 bin TL ila 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 605 bin TL ila 913 bin 500 TL arasında fiyatlarla, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 328 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinat vererek 48 ay sıfır faizle vade yapabilmek de mümkün.

Flores Topkapı konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesi sosyal donatı alanlarıyla da ilgi görüyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

2 bin metrekare büyüklüğünde ekolojik bir bahçeye sahip olan konut projesi, merkezi bir noktada yükseliyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın bir konumda yükselen proje, özellikle metroya yürüme uzaklığında.

Flores Topkapı konut projesi, Maltepe Mah. Karacabey Sok. Zeytinburnu/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 482 50 61