Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Royal Adana’da yükseliyor

19 katlı 2 konut bloğundan meydana gelen proje yıl sonunda teslime hazırlanıyor. Adana konut projesinin 2021 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Florya Royal Adana projesinde daire satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Turgut Özal Bulvarı üzerinde yer alan proje aynı zamanda Medline Hastanesi çaprazında yer almaktadır. Peki projede daire tipleri neler, Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

2 konut bloğunda toplam 148 adet konut barındıran projede 9. kattan sonra göl manzarası mevcuttur. Adana konut projesinde açık otopark ve 100 araçlık kapalı otopark yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanı, hobi alanları, bisiklet ve koşu parkuru mevcuttur. 24 saat güvenlik özelliği buluna projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu da bulunmaktadır. Sporla içi içe bir yaşam suna projede kapalı fitness alanı, fitbox gibi alanların yanı sıra cafe restoranlar ile de dikkat çekiyor. Çocuk oyun alanları 0 ile 7 yaş grubu ve 7 ile 18 yaş grubu olarak da ayrılmaktadır.

Florya Royal Adana daire özellikleri neler?

Her katında 4 dairenin bulunduğu projede 3+1 tip daireler bulunuyor. 3+1 tip daireler brüt 150 metrekare, net ise 125 metrekare büyüklüğündedir. Konut bloklarında asansör, ısı ve ses yalıtımı, otel konseptinde bina girişi mevcuttur. Projede ayrıca su deposu, hidrofor sistemi diğer özellikler arasında yer alıyor. Dairlerde ise antre, 2 balkon, çift banyo, misafir wc ve soyunma odası mevcuttur. İzzet Oklu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatlarının ise 700 bin TL civarından başlaması öngörülüyor.

Proje nerede yer alıyor?

Florya Royal Adana projesi Turgut Özal Bulvarı, Medline Hastanesi çaprazında yer alıyor. Migros’a 1 dakika mesafede olan proje Carrefoursa’ya 1 dakika, M1 AVM’ye ise 3 dakika mesafededir. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0545 422 55 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Firmanın yeni başlayacak olan projesi Florya Max Royal için ön çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Florya Max Royal projesinde maximum geniş 5+1 tip dairelerin yer alacak.

Exit mobile version