Kategoriler
Proje Haberleri

Focus Eyüp projesinde kişiye özel ödeme koşulları

İstanbul’un Eyüp ilçesinde, Ftaş Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Focus Eyüp projesi, toplam 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Projede 170 daire ve 8 adet de ticari alan bulunuyor. Projedeki 1+1 daireler 59 metrekare ile 65 metrekare arasında, 2+1 daireler 102 ile 112 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 124 metrekare ile 135 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda.

Projenin Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Focus Eyüp projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 393 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 652 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 754 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Focus Eyüp projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Proje nerede yükseliyor?

Merkezi bir noktada yükselen proje; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 16 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprü’ne 10 dakika, Beşiktaş-Mahmutbey Metro hattı Yeşilpınar durağına 4 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 23 dakika, Alibeyköy Cep Otogarı’na 4 dakika, Levent’e 16 dakika, Maslak’a ise 15 dakika mesafede inşa ediliyor.

Proje; Eyüp Devlet Hastanesi’ne 4 kilometre, Özel Alibeyköy Hastanesi’ne 1 kilometre, Özel Başarı Hastanesi’ne 4 kilometre, Avrasya Hospital’e 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Karma proje; Bilgi Üniversitesi’ne 3,5 kilometre, Haliç Üniversitesi’ne 4,5 kilometre, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne 5 kilometre, Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi’ne 3 kilometre, Nişantaşı Üniversitesi’ne ise 4,5 kilometre mesafede.

Focus Eyüp projesi, Çırçır Mah. Uygar Sok. No: 1-11 Eyüp/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 444 8 422 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.