Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Boyalık Çeşme fiyat bilgisi

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Boyalık Koyu’nda, Folkart Yapı firması tarafından inşa edilen Folkart Boyalık Çeşme konut projesi, toplam 11 bin 670 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

36 adet rezidans konseptli daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 88 metrekare ila 348 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi 3 katlı bloklardan meydana geliyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 88 metrekare ile 197 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 146 metrekare ile 348 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 162 metrekare ile 275 metrekare arasında, 4+1 tipteki daireler ise 307 metrekare olarak tasarlandı.

Folkart Boyalık Çeşme konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki konutların fiyatları 1 milyon 219 bin TL’den, 2+1 tipteki konutların fiyatları 1 milyon 881 bin TL’den, 3+1 tipteki konutların fiyatları 2 milyon 729 bin TL’den, 4+1 tipteki konutların fiyatları ise 5 milyon 56 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Folkart Boyalık Çeşme konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, SPA, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Deniz manzaralı konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Lüks konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede ayrıca merkezi klima da mevcut.

Balkonlu konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesinde, yoga ve pilates salonu da mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Folkart Boyalık Çeşme konut projesi, Ardıç Mahallesi 35930 Çeşme/İzmir adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 22 78 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.