Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Boyalık Çeşme satışları devam ediyor

İzmir İli, Çeşme İlçesi’nde Folkart Boyalık Çeşme projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Folkart Yapı firma tarafından inşa edilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar üç katlı olacak şekilde hayata geçirilmiştir. Çeşme projesinde 36 adet residence daire yer almaktadır.

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Folkart Boyalık Çeşme projesinde bulunan konutlar 1+1,  2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Daireler brüt 98 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir.

Folkart Boyalık Çeşme fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiştir. Bu kapsamda daire fiyatları 2 milyon 730 bin TL’den başlıyor.

  • Folkart Boyalık Çeşme projesindeki brüt 98 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 2 milyon 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • Söz konusu projede yer alan brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 3 milyon 840 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • Projede yer alan brüt 161 metrekare alana sahip 3+1 tip residence daireler 4 milyon 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • Çeşme konut projesinde yer alan brüt 300 metrekare alana sahip 4+1 tip residence daireler ise 8 milyon 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla  satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen proje Boyalık Mahallesi’nde bulunmaktadır. Folkart Boyalık Çeşme projesi Boyalık Mahallesi, 3197. Sokak, 35930 Çeşme / İzmir adresinde yer almaktadır. Proje içerisinde fitness salonu, sauna, spa, cafe mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu gibi bir çok sosyal alan yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 22 78 veya 0232 486 55 55 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version