Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Country Urla satışları devam ediyor

Urla villa projesi Saya Grup tarafından kurulan Folkart Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi İzmir İli, Urla İlçesi, Bademler mevkiinde hayata geçirilmektedir. Folkart Country Urla villa projesinde satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede villa tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabı haberimizin devamında yer almkatadır.

Proje özellikleri neler

İzmir, Urla’da hayata geçirilen proje üç farklı mahalle konseptinden meydana gelmektedir. Narlı Bahçe Mahallesi, Defneler Vadisi Mahallesi ve Zeytinli Bahçe Mahallesi olmak üzere üç farklı  mahalleden meydana gelmektedir. Konut projesinde 2 artı 1 tek katlı villalar yer almkatadır. Ayrıca 3 artı 1 dubleks, 4 artı 1 dubleks, 3 artı 1 dubleks, 3 artı 1 tek katlı ve 4 artı bir tek katlı villa seçenekleri yer almaktadır.

Urla villa projesinde tek katlı 2 artı 1 tip villalar brüt 155.70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Tek katlı 3.5+1 bir tip villalar brüt 217 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3 + 1 dubleks tip villalar brüt 213.90 metrekare büyüklüğündedir. 3 + 1 dubleks tip daireler ayrıca brüt 223.50 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Tek katlı 4 artı 1 tip villalar brüt 248.80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4 artı 1 dubleks villalar ise brüt 252 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Toplam 162 adet villadan meydana gelen proje 800 milyon liralık bir yatırım değerine sahiptir.  Ayrıca Folkart Country Urla villa projesi İzmir kent merkezinin hemen yanı başında yer almaktadır. 5 duyulu bir yaşam alanı olarak bu proje nitelemektedir.

Folkart Country sosyal alanları neler?

Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan projede peyzaj ve sosyal alana ayrılmıştır. Sosyal alan içerisinde basketbol sahası, kaykay parkı, yoga plates alanı, macera parkuru, macera yolu mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanı, sosyal tesis, açık yüzme havuzu, yeşil koridor, amfi, etkinlik alanları piknik alanı mevcuttur.

Bunların dışında plaj voleybolu sahası, açık sınıf, wi-fi alanı, meditasyon bahçesi, bocce alanı yer almaktadır. Tenis kortu, toplanma alanı, hayvan parkı, futbol sahası, gibi birçok sosyal alanda proje içerisinde yer almaktadır. Yelkenli havuzu güneş saati süs havuzu kuş gözlem evi ayrıca birçok alanda proje içerisinde yer almaktadır.

Folkart Country fiyatları ne kadar?

Folkart Country Urla projesinde yer alan villa fiyatları, villaların tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca ek katlı ve dubleks tip villa seçeneklerine göre fiyatlar da değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan villalar 3 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

İzmir villa projesi Kent Koleji’ne 6.1 kilometre, Bilfen Koleji’ne 8.2 kilometre, Piri Reis Koleji’ne 8.2 kilometre, Bahçeşehir Koleji’ne ise 8.7 kilometre mesafededir. Proje ayrıca Urla şehir merkezine 8 kilometre, otoyol bağlantısına 9 kilometre, Güzelbahçe’ye 10 kilometre, Konak’a 38 kilometre mesafededir. Yine proje Adnan Menderes Havalimanı’na 40 kilometre, Çeşme’ye ise 55  kilometre mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha fazla detaylı bilgi için 444 22 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Folkart Country Urla reklam filmi

Exit mobile version