Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Incity’de yüzde 20 peşinata banka kredisiyle ödeme

İzmir’in Bornova ilçesinde, Folkart Yapı imzasıyla hayata geçirilen Folkart Incity konut projesi, 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

8 bloktan meydana gelen konut projesinde, 700 konut ve 42 ticari ünite mevcut. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 49 metrekare ila 411 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Folkart Incity konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+0 daireler 369 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 1+1 daireler 498 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 daireler 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 1 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 daireler ise 1 milyon 749 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Satılık 188 adet dairenin bulunduğu konut projesinde, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapmak ve ipotek kredisi programından yararlanmak mümkün.

Projede ayrıca yüzde 20 peşinat verip banka kredisi de kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 25 peşinatla 24 ayda yüzde 1 vade farkıyla eşit taksit yapabilmek de mümkün.

Folkart Incity konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, kreş, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, vitamin bar, masa tenisi ve araç şarj istasyonu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri var.

Asansörlü projede ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör de mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Bornova sanayi metro istasyonunun yanı başında yükseliyor. Konut projesi, Folkart Time projesinin de arka kısmında yer alıyor.

Folkart Incity projesi, Kazımdirik Mah. Ankara Cad. 10. Sok. No: 56 Bornova/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0232 488 00 00